BGWebCredit

Национални и международни кредитни карти

  • Кредитен лимит до 20 000 лева
  • Безлихвен период до 45 дни – никога не се губи от клиента
  • Търговски отстъпки при пазаруване в България до 10%
  • Bonus за лоялни клиенти – до 10% намаление на лихвите
  • Без такси за плащане в България, чужбина и интернет
  • Без такси за плащане на битови сметки онлайн
научете повече тук >

Кредитна Карта

Кредитна карта – условия, промоции, проверете ги с BGWEBCREDIT! Искате да имате достатъчно средства за пазаруване? Вземете си кредитна карта. Не се притеснявайте, че трябва да плащате вноски и покупките ще ви излязат твърде скъпи.

Намерете подходящата кредитна карта – условия, с които ще се чувствате комфортно. Прегледайте краткото представяне, по-долу, на изгодни кредитни карти предлагани в България:

Транскарт Файнешъл Сървисис (ТФС) предлага два вида кредитни карти:

Националните кредитни карти trans.card - с тях може да се плаща в цялата мрежа от ПОС-терминали, обслужвани от БОРИКА, както и да се теглят пари в брой от всички банкомати в България. Кредитният лимит е до 8000 лева. Голям плюс на тези кредитни карти е ниската годишна такса за управление.

Междунарадните кредитни карти trans.card MasterCard са с по-висока годишна такса и кредитен лимит до 20 000 лева. С тях може да се пазарува в България, чужбина и Интернет, както и да се теглят пари в брой от милиони банкомати в целия свят.

Плащането на стоки и услуги в България, чужбина и Интернет с картите на ТФС е без такси за клиентите.

Всички карти на ТФС осигуряват на клиентите търговски отстъпки до 10% при плащане в търговски вериги и обекти в България.

С картите на ТФС може да се плащат онлайн битови сметки и местни данъци и такси. Бързо, лесно и удобно, с няколко клика на мишката. Плащането на битовите сметки е без такси и може да бъде автоматично или ръчно.

Овърдрафт по дебитна карта – практика е да го получите от банката, в която превеждат заплатата ви. Кредитния лимит обикновено стига до 4-5 месечни заплати. Предимството е, че можете да погасите част от кредита и да я изтеглите отново в същия момент. Ако внасяте лихвите си редовно, а това става автоматично при получаване на заплатата ви в банката, можете да останете на минус, колкото време ви е необходимо.

Виртуална банкова карта – на практика това не е точно кредитна карта. Използва се най-често за плащания през интернет. Достатъчно е да прехвърлите определена сума от разплащателна сметка към виртуална кредитна карта и сте готови да пазарувате онлайн. Основните й предимства са липсата на лихвен процент и годишни такси и рискът от кражба на данни е сведен до минимум.

Кредитна карта – условия и удобства, които ще ви улеснят!

Международни кредитни карти – с възможност за покупки в страната, в чужбина или чрез интернет.
Кредитна карта Visa
Издава се от почти всяка банка в България, най популярна и в света което дава възможност и за плащане в най–много търговски обекти, заведения, хотели и т.н.
Кредитна карта MasterCard
Като цяло важи всичко казано за VISA. По-малко разпространена по света, което значи че има доста обекти в които може да платите с VISA, а не можете с МasterCard. Също се издава от почти всяка банка в България.
Кредитна карта DINERS CLUB
Така наречената Клубна кредитна карта. Специфичното е, че в края на месеца трябва да се погаси цялото задължение по картата, а не само определен процент. Удобна е когато не желаете да носите в себе си пари в брой. Навсякаде по света можете да се възползвате от предимствата на членството си в Diners Club, изразено чрез по-специално отношение по летища, ресторанти и търговски обекти.
Кредитна карта American Express
Доста популярно по света, но не и в България. Единствената, която при определени условия може да е без кредитен лимит, с нея се предлага безплатна застраховка, възможност за по-дълъг безлихвен гратисен период. За сметка на това годишните такси за обслужване са малко по-високи. Има варианти gold, platinum или corporate.

Какво да съобразите, когато избирате кредитна карта:

Максимален кредитен лимит – най-голямата сума, която можете да изхарчите. Помнете, че веднъж изразходвана, тя трябва да се възстанови. Изберете кредитна карта – условия и лимит, съобразени с възможностите ви.
Лихви по кредитна карта – лихвата, начислявана след изтичане на гратисния период. В някои банки процентът за покупка и теглене в брой е различен.
Гратисен период – времето, в което не се начислява лихва за изразходваната сума. В някои банки е различен за покупка и теглене в брой.
Минимално месечно погасяване – минималният процента от изразходваната сума, който се внася месечно, за да не текат наказателни лихви.
Годишна такса за обслужване – обикновено е твърда сума, която се удържа от картата веднъж годишно.

Кредитна карта – условия и удобства, специално за вас! Помнете, че тя е направена за ваше улеснение, а не, за да спъва плановете ви и да е причина за допълнителни, ненужни разходи.

Проверете различните видове допълнителни такси по кредитната карта: ТАКСА ЗА ВНАСЯНЕ ПАРИ В БРОЙ, ТАКСА ЗА ПРОСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ, ТАКСА ЗА ПРЕИЗДАВАНЕ НА КАРТА, ТАКСА ЗА МЕСЕЧНО ИЗВЛЕЧЕНИЕ и т.н. Лимитите при теглене в брой и къде може да стане това. Възползвайте се от промоции и бонуси, като внимавате да не са за сметка на други от условията по картата.

Кредитна карта – условия и изисквания, които ви удволетворяват!

Подайте заявление за кредитна карта! Условия, най-изгодни за вас, ще получите като кандидатствате през Bgwebcredit.com!