Тип на Кредита:
Цел на Кредита:
Желана Сума:
Срок на Кредита:

Рефинансиране на Кредит

Рефинансиране на кредити е практика, която може да намали вноските, лихвите, срока за изплащане – всички условия по вашия кредит.
Финансово-икономическите и пазарни промени, с които са свързани условията на кредитите – лихви, такси, срокове, допълнителни условия – са непрекъснати и динамични. Това са и отличителните черти на банковия пазар.

Ипотечния кредит например е задължение, което ви обвързва за 15, 20 или 30 години. Междувременно на банковия пазар настъпват много промени, които касаят кредитирането и лихвените проценти. Може да се окаже, че те нарастват с времето. Тогава вие ще сте доволен от условията по вашия кредит към момента. В случай, че лихвите по кредитите намаляват, да предприемете рефинансиране на кредит е нелоша идея. (Това е и моментът, в който конкуренцията между кредитните институции се повишава.) С добре обмисленото рефинансиране на кредити, извършено след консултация със специалист, можете да контролирате ефективно и в своя полза финансовите си задължения. Така месечните ви разходи могат да намалеят значително.

Какво ще спечелите от едно рефинансиране на кредит:
Намален лихвен процент и по-ниски месечни погасителни вноски.
По-кратък срок за изплащане на кредита, като сумата по месечните вноски остава същата. Редуцирани такси за обслужване, което води до по-нисък ГПР (Годишен процент на разходите). Опция за теглене на допълнителна сума при по-висока оценка на имота, обезпечаващ кредита. Възможност за рефинансиране на кредити – няколко - с един ипотечен с много по ниски лихвени проценти.

Спестете време и се възползвайте от възможностите за намаляване на разходите по обслужване на вашите кредити, като се доверите на нашата професионална помощ.

Изчислете как ще се променят вашите месечни вноски при промяна на лихвата, с помощта на нашите КРЕДИТНИ КАЛКУЛАТОРИ. Проверете при евентуално рефининасиране на кредити – обединяването на няколко кредита с различни лихвени проценти в един – колко ще намалеят месечните ви разходи.

Консултирайте се с BGWEBCREDIT.COM, за да разберете как да извършите рефинансиране на кредит, така че да получите максимално изгодни условия.