Тип на Кредита:
Цел на Кредита:
Желана Сума:
Срок на Кредита:

Студентски Кредит

Студентските кредити отдавна вече не са необичайна практика за страната ни. Младежите, които искат да получат качествено образование, са готови да инвестират в него. Ако сте от тях, важно е да вземете предвид няколко фактора, докато се информирате за предлаганите студентски кредити.

Условия за кандидатстване – може да се окаже, че не отговаряте на условията за кандидатстване на някои банки. Спестете време и търсете следваща възможност. Размер на сумата – тя трябва да е достатъчна, за да покрие периода на обучение или отрязък от него. Смятайте добре.
Начин на получаване на парите – съобразете с това какви свои разходи ще покривате с кредита – такси за обучение, квартира и други.
Условия за погасяване – какъв ще е размера на вноските, с каква продължителност е периодът за погасяване, има ли наказателни лихви и в какви ситуации започват да се натрупват.
Такси за обслужване – колко ще ви струва всяко едно теглене, внасяне на пари и т.н.

Помислете как можете да се застраховате от непредвидени ситуации, които биха ви попречили да погасявате редовно кредитните си задължения.
Обсъдете възможностите с родителите си.

Не взимайте студентски кредит преди да сте наясно с всички подробности. За целта ще ви е нужна помощ от специалист. Използвайте нашите кредитни калкулатори и специалисти и вземете най-изгодния студентски кредит с BGWEBCREDIT.COM!